Vloerverwarming installeren
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Verschillende soorten systemen
• Erkende installateurs vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Vloerverwarming Philippine vergelijken

Aan de slag met vloerverwarming in Philippine? Vloerverwarming betreft een systeem om een ruimte te verwarmen die in de vloer is ingebouwd. Je kunt behoorlijk wat energiekosten besparen, en je bent ook milieuvriendelijk bezig. Het hele jaar door lekkere warme voeten! Als je een nieuwbouwwoning koopt zit het er vaak al in, maar het is ook geschikt voor bestaande vloeren. Via onze experts check je praktische informatie over de veel gekozen keuzes binnen het vloerverwarming assortiment en leer je meer over de gemiddelde tarieven. Wil je direct aan de slag? Laat dan een offerte / plan opstellen door vloerverwarming installatiebedrijven in Philippine!

Interessante voordelen van vloerverwarming in je woning:

 • Een zeer energiezuinige manier van verwarmen.
 • Geniet van de constante temperatuur in de woning.
 • Een volledig onzichtbaar systeem.
 • Ook te plaatsen op een bestaande houten- of betonnen vloer.
 • Weinig onderhoud en bediening op afstand (App).
vloerverwarming-philippine-4553

Vloerverwarming laten leggen in Philippine

Als je ervaring hebt met installatiewerk dan is de installatie van vloerverwarming een hele mooie klus. Ben je niet handig, of heb je geen tijd? Een eigen vloerverwarming installeren is dan wellicht meer iets voor een installateur. Door het een deskundige te laten doen weet je zeker dat alle leidingen juist worden gelegd. In het stappenplan in het volgende gedeelte omlijnen we in 5 korte stappen waar je precies op moet letten.

Vloerverwarming laten leggen door een vakman.

 1. Woning specificeren

  De installateur heeft inzicht nodig in jouw woning. Vul het aantal m2 oppervlakte in en maak een keuze welke ruimtes je wilt aanpakken. Zoals de badkamer, slaapkamer, keuken, berging / schuur, gang, toilet. Wanneer omhanden kan je foto’s of bouwtekeningen toevoegen.

 2. Overweeg de mogelijke vloerverwarming keuzes

  Selecteer een van de beschikbare type verwarmingen. Dit hangt ook af van of het een bij- of hoofdverwarmingssysteem is. De meest bekende systemen zijn een watergedragen installatie of een systeem dat werkt op elektriciteit. Voor sommige woningen is een systeem op basis van infraroodstraling nog een alternatief.

 3. Huidige vloerbedekking

  Verduidelijk wat er nu op de vloer ligt. Denk dan aan enkel een dekvloer of misschien vloerbedekking zoals linoleum, laminaat, tapijt, PVC, parket, vinyl. Installateurs willen ook graag weten wat voor ondervloer er is. Bijvoorbeeld beton, hout of steen.

 4. Plannen in de agenda

  Geef aan wanneer de klus moet worden uitgevoerd. Zit je te denken aan een spoedklus op korte termijn of een offerte aanvragen met een langere looptijd. Aan de hand van deze gegevens kunnen aangesloten installatiebedrijven in Philippine alvast ruimte maken in de agenda.

 5. Onderzoek de verschillende installateurs

  In deze laatste stap vul je nog wat gegevens in. Verstrek actuele details als je woonadres, jouw privé mailadres en het nummer waarop je gewhatsappt of gebeld kunt worden. Op jouw mail bieden we vrijblijvend 1 – 3 offertes van gespecialiseerde vloerverwarming bedrijven in Terneuzen en omgeving. Vergelijk de offertes en kies de beste aanbieding.

Vloerverwarming offertes vergelijken?

Krijg offertes van ervaren vloerverwarming installateurs regio Philippine

Inzicht in de voordelige soorten vloerverwarming

Er zijn verschillende type vloerverwarmingssystemen op de markt. Wat aansluit bij jouw situatie is mede afhankelijk van jouw wensen: zoek je iets voor hoofd- of bijverwarming? Is het een nieuw te bouwen huis of ga jij je oude huis opknappen? Wat ook van invloed is: de toegepaste ondervloer, de kwaliteit van de ondervloer, opbouwhoogte en de hoogte van de investering. Hieronder lees je meer over de meest populaire soorten en hun interessante aspecten.

Droogbouw-installatie

Een droogbouw vloerverwarming wil zeggen dat er geen natte producten zoals cement of beton gebruikt worden. Deze theorie wint aan terrein in Nederland. Dit is bijvoorbeeld populair bij renovaties en bij een dekvloer die in optimale conditie is. De verwarmingsbuizen worden verwerkt in slimme isolatieplaten & noppenplaten. Hierover kan de vloerenlegger direct de afwerkvloer leggen. Pluspunten daarvan zijn een gunstige opbouwhoogte en efficiënte warmteafgifte. Je kunt gemakkelijk een offerte op vragen bij een vloerverwarming monteur in Philippine.

 • Komt direct onder je leefvloer te liggen.
 • Voorkomt barsten in de vloer.
 • Ideale toepassing voor oudere woningen.
 • Werkt met CV-ketels van o.a. AWB, ATAG, Remeha, Nefit, Vaillant, Bosch.

Natbouw-vloerverwarmingssysteem

Als je kiest voor natbouw, dan wordt de dekvloer rond de verwarmingsbuizen gegoten. Deze categorie verwarmingssystemen komt dus letterlijk in je vloer te liggen. Doordat het beton langzaam opwarmt gaat de vloer werken (uitzetten en krimpen). Om dit proces te minimaliseren kan wapening worden toegepast (o.a. wapeningsnetten & staalvezelwapening). Daarmee realiseert men een meer solide vloer en het verkleint ook de kans op barsten of scheuren.

 • De verwarmingsbuizen worden in het cement verwerkt.
 • Aangename temperatuur door gelijkmatige verdeling van warmte.
 • Meestal aangebracht bij nieuwbouw.
 • Bekende merken: Therminon, e-Heat, Danfoss, Technea, Magnum, WTH.

De voordelen van elektrische vloerverwarming in Philippine

Het elektrische systeem heeft stroom als warmtebron. Er zijn allerlei modellen beschikbaar. Het infrezen van verwarmingskabels, een slim mattensysteem en het elektrische foliesysteem zijn de meest populaire toepassingen. Vooral met zonnepanelen erg interessant! Elektrische installaties zijn zeer relevant voor bijverwarming. Het is zeer interessant voor kamers waar niet in geleefd wordt. Denk aan een badkamer of thuiskantoor.

 • Uitstekende combinatie met zonnepanelen.
 • Lage installatiekosten en korte opwarmtijd.
 • Infrarood vloerverwarming is ruimte kamer regelbaar.

Voordelen van vloerverwarming infrezen in Philippine

Bij infrezen ga je eerst sleuven in de bestaande zandcement dekvloer maken. Nieuwe verwarmingsleidingen worden vakkundig in de gleuven geschoven. De kokers zullen kort onder de afwerkvloer komen te liggen. Dit zorgt ervoor dat de vloer snel warm wordt en dat je je geen zorgen hoeft te maken over veel warmteverlies. Het is een heel goedkope vloerverwarming installatie in Philippine.

 • Speciale bedrijven die snel kunnen infrezen.
 • Goede manier om je woning te verduurzamen.
 • Simpel te egaliseren en voordelig qua prijs.

Jouw woning op een milieuvriendelijke manier opstoken

Kies voor zuinige en comfortabele vloerverwarming!

Bekijk kosten vloerverwarming 2024

De kosten voor het aanleggen van vloerverwarming in Philippine komen uit tussen de €1000,00 tot €2300,00. De precieze kosten worden bepaald door allerlei onderdelen. Om te beginnen wordt de prijs bepaald door of je kiest voor hoofd- of bijverwarming. Andere facetten die effect hebben op de kosten zijn: het soort vloerverwarmingsinstallatie, de oppervlakte, welke (sloop)werkzaamheden noodzakelijk zijn en de afwerkvloer die je kiest. In de lijst hierna verstrekken we de doorsnee prijzen van traditionele vloerverwarming leggen in Philippine (update maandag, 27 mei 2024).

Ruimte (m2)Onkosten bijverwarmingPrijsindicatie hoofdverwarming
10 m2€695 – €740€760 – €800
20 – 25 m2€875 – €1250€1025 – €1650
50 m2€2200 – €2850€2600 – €3325
60 m2€3750 – €4500€4175 – €4725
80 m2 +€5100 – €5700€5600 – €6275
Geschatte tarieven vloerverwarming leggen inclusief aanleggen, verdeler, pompschakelaar, wapening, tackerplaten, noppenplaten, thermostaat en arbeid (provincie Zeeland).

Wat is het beste soort vloerbedekking?

Eigenlijk is vloerverwarming in combinatie met veel vloeren te realiseren. Beton, gietvloeren en stenen tegels zijn het best te combineren. Notitie: sommige soorten geven minder goede prestaties. We hebben het dan over o.a. massief houten vloeren of tapijt. Voor meer info plan je een afspraak in bij een vakman of winkel. Zij weten exact wat een passende afwerkvloer kan zijn met jouw wensenlijstje. Soms bieden ze jou een aanbieding met legservice. In het onderstaande schema check je stapsgewijs meer info over de meest interessante vloerbedekkingen. Of klik eerst door voor meer informatie over Vloerverwarming voor woonkamer.

 • Tegels en steen: de hoge thermische geleidbaarheid zorgt dat de warmte snel naar boven komt.
 • Gietvloer of beton: ook geschikt voor elektrische verwarming.
 • PVC: dunne, warmtegeleidend en verkrijgbaar in honderden kleuren.
 • Laminaat: kies bij voorkeur voor een dunne plank.
 • Vinyl: betaalbaar, makkelijk in onderhoud en laten de warmte goed door.
 • Marmoleum / Linoleum: bespaar op de stookkosten door snelle opwarmtijd.
 • Parket of houten vloer: krimpen of uitzetten van hout is zeer aannemelijk.
 • Tapijt & karpet: het beperkt de warmtedoorvoer van onder naar boven.

Installatiebedrijven in de regio

Zoek je de gegevens van een installatiebedrijf voor het installeren van vloerverwarming in Philippine? In het schema hieronder check je contactgegevens van loodgieters en verwarmingsinstallateurs in Provincie Zeeland. Indien beschikbaar kunnen zij jou bij de hand nemen en de totale kosten berekenen. Dit kan ook voor reinigen of spoelen. Bekijk ook installateurs in Zaamslag, Westdorpe en Hoek.

Er zijn geen installatiebedrijven gevondenn
In deze plaats zijn er nog geen installatiebedrijven gevonden. Meld jouw bedrijf nu gratis aan. Via deze link voeg je eenvoudig jouw installatiebedrijf toe.

Welke ruimtes ga jij verwarmen?

Bij vloerverwarming kan je kiezen voor bij- of hoofdverwarming. In het geval van hoofdverwarming hoeven er geen andere warmtebronnen geïnstalleerd te worden. Als je kiest voor bijverwarming dan geven bijvoorbeeld radiatoren de hoofdzakelijke warmte.

 • Keuken: perfect voor een hygiënische en aangename leefkeuken.
 • Badkamer: na het douchen direct aangenaam warme voeten.
 • Woonkamer: creëer een prettige omgeving voor jezelf, vrienden en gasten.
 • Slaapkamer: geniet van een comfortabele hotel-experience in je eigen huis.
 • Zolder: een aangename temperatuur op jouw speel- of hobbykamer.
 • Berging / Garage / Schuur: klussen in een aangename warme ruimte.

FAQ: alles wat je moet weten over duurzame verwarming

Is er een subsidieregeling beschikbaar voor vloerverwarming?

In de gemeente Terneuzen kan je nu niet gebruik maken van vloerverwarming subsidie (zie www.terneuzen.nl). Voor milieuvriendelijkere maatregelen zoals warmtepomp, zonnepanelen of een zonneboiler die jouw verwarming efficiënt aanstuurt is er wel een ISDE subsidie mogelijk. Met vloerisolatie kan je het geheel nog duurzamer laten werken. Door gebruik te maken van een energiebespaarlening kan je heel aantrekkelijk een geldbedrag krijgen om jouw huis energiezuiniger te maken. Dit noemen we ook wel de duurzaamheidslening.

Wat zijn de actuele tarieven van vloerverwarming laten plaatsen in Philippine?

De onkosten van vloerverwarming kopen en laten leggen variëren van om en nabij de €1.025 voor 10 m2 tot om en nabij de €6.300 voor een hele benedenverdieping van 100 m2. De kostprijs is afhankelijk van het geselecteerde product (watergedragen of elektrisch), het totale oppervlakte van de ruimtes en de hart-op-hart afstand (H.O.H.). Hiermee wordt bedoeld de afstand tussen de leidingen. Hoe kleiner de afstand is tussen de pijpen, hoe meer warmte de vloer zal afgeven.

Hoe zit het met terugverdientijd?

Dankzij duurzame verwarming zullen de stookkosten gaan dalen. De terugverdientijd ligt tussen de 12 tot 16 jaar. Het persoonlijke rendement hangt af van het gekozen product, de afwerklaag en ook de staat van de woning. In ideaal geïsoleerde panden kan een optimaal rendement worden behaald. Dankzij gevelisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, (spouw)muurisolatiesluit je de kou buiten en blijft het beter warm.

Vloerverwarming voor bestaande woning in Philippine, kan dat?

Ja, vloerverwarming op een bestaande vloer toepassen is iets wat steeds vaker gebeurt. Hiervoor zijn eigenlijk 2 opties. Als makkelijkste mogelijkheid kan de expert de vloerverwarming aanbrengen boven op de vloer die er nu al ligt. Dit zorgt wel voor een paar centimeter extra opbouwhoogte. De duurdere optie is infrezen. Bij deze methode zullen er eerst sleuven in de huidige dekvloer gemaakt worden waar je de verwarmingsbuizen in kunt plaatsen. Dit is goedkoop en ook snel aan te brengen.

Geschreven door: Anne. Laatste update: 1 mei 2024
Postcodegebied: 4553.

Plaats een reactie